Vägen till bättre hälsa börjar alltid med ett litet steg...

Svensk, ekologisk och naturlig hudvård

Farsdagserbjudande från Rosenserien
29-okt-2015

Fars dag den 8 november.


Ge pappa och herrarna det bästa.

Rosenserien erbjuder ett FRÄSCHT, EFFEKTIVT, EKOLOGISKT, SVENSKT, MILJÖVÄNLIGT och 100% NATURLIGT alternativ!!!

 

 

Just nu - Köp två valfria herrprodukter och få en After Shave Tonic 50 ml som gåva!

 

Erbjudandet gäller till och med den 8 november. Jag skickar produkterna fraktfritt inom Sverige och fakturerar med 10 dagars netto. För att få produkterna i tid bör beställningen komma till mig  senast tisdagen den 3 november. 

 

Beställningen skickar du till therese@lifebalancecoloma.se

Uppge namn, adress, e-postadress och telefonnummer i din beställning.

 

Läs mer om produkterna här:


Ansikte:

Wash and shave Gel for men - Tvätt och rakgelé 100 ml - pris 255 kr 

Första steget till optimal hudhälsa börjar med en bra rengöring. Wash and Shave Gel är en kombinerad tvätt och rakgeleé som är framtagen för manlig hudstruktur. Den tar effektivt bort smuts, fett och mjukar upp skäggstråna innan rakning. Basen i produkten är Aloe vera.

 

After Shave Tonic for men - Ansikts- och rakvatten 100 ml - pris 190 kr

Uppfriskande ansikts-/rakvatten som används efter rengöring och rakning. Ger en fräsch känsla, sluter poreran och återställer hudens pH-värde. Fungerar även som en fuktsluss, ansiktskrämen går lättare och djupare in i huden. Basen i produkten är Kinesiskt grönt te och trollhassel (som lugnar huden).

 

Moisturizer for Men - Fuktgelé 50 ml - pris 295 kr

Huden behöver fukt och näring för att hålla sig mjuk, fräsch och spänstig. En mjuk och väl återfuktad hud håller sig vital längre. Absorberas lätt och tillför fukt utan att göra huden blank. Basen i produkten är Aloe vera.

 

Kropp:

Shampoo for hair and body for men - Schampo för hår och kropp 200 ml - 205 kr

Mild duschkräm/schampo som innehåller arganolja som skyddar, vårdar och stärker hår och hud. Basen i produkten är Kinesiskt grönt te som gör huden mer elastisk, lugnar och skyddar mot yttre påfrestningar.

 

Deodorant for men 50 ml - 190 kr

100%naturlig och effektiv deodorant. Gjord för att tåla tuffa tag och vara mild mot din hud. Har fått bäst i test två gånger de senaste åren för bästa ekologiska deo. Bas av rättvisemärkt aloe vera och med naturliga salter som motverkar dålig lukt. Passar även känslig hud.

 

 

Ingen av produkterna ovan innehåller parabener, alkohol, mineraloljor, nanopartiklar, silikoner genmodifierade råvaror, joniserad strålning, aluminium. Vare sig råvaror eller slutprodukte är testade på djur. Innehållet är lätt nedbrytbart i naturen och förpackningarna är miljöanpassade och återvinningsbara. Samtiliga produkter är svanenmärkta, 100 % naturliga och ekologiska.    

 

 

 

 

 

 

   


Tipsa en vän
< Tillbaka

Therese Coloma Johansson ·  Södertälje · 0709-308 354 · therese@lifebalancecoloma.se · Copyright © Life Balance Coloma 2016. All Rights Reserved.