Vägen till bättre hälsa börjar alltid med ett litet steg...

Svensk, ekologisk och naturlig hudvård

GDPR - Din integritet
24-maj-2018


Den 25 maj 2018 börjar GDPR (General Data Protection Regulation) att gälla i Sverige och resten av EU som ersätter den nuvarande personuppgiftslagen (PUL). Med GDPR stärks skyddet av den personliga integriteten ytterligare och för att du ska känna dig trygg med hur vi på Life Balance Coloma behandlar dina uppgifter vill vi berätta för dig vad som gäller.


Jag Therese Coloma Johansson, Life Balance Coloma, åtar mig att skydda och respektera din integritet vid all kontakt och vid all behandling av dina personuppgifter.


Säkerhet
Jag vidtar alla lämpliga tekniska och organisatoriska säkerhetsåtgärder som krävs för att skydda dina personuppgifter mot otillbörlig åtkomst, förändring eller förstörelse. Det innebär dock alltid en risk att lämna ut personuppgifter på digitala kanaler då det inte helt går att skydda från intrång.


Kontakt
Flera gånger per år skickar jag ut erbjudanden till dig som på något sätt varit i kontakt med Life Balance Coloma. Det kan vara via Rosenseriens produktkampanjer, yogakurser, yogaretreatresor, chakraflödesmassage, konsultationer, via mässor, workshops eller på annat arbetsrelaterat sätt.


För dig som Rosenkund
Jag sparar dina inköp, din adress, din e-postadress, i vissa fall ditt telefonnummer samt antal VIP-poäng du samlar ihop i ett godkänt, krypterat och säkerhetsbaserat kundsystem som jag arbetar med. Detta görs för att ge dig den bästa service varje gång du vill göra ett inköp ur mitt sortiment.


Övriga kunder/kontakter
För dig som varit med på någon av mina kurser, aktiviteter, resor, workshops eller liknande sparar jag endast namn och e-postadress samt i vissa fall även telefonnummer.


Jag lämnar inte ut uppgifter om dig till andra företag, privatpersoner eller tredje part.


Radering av uppgifter
När du vill kan du avregistrera dig från min e-postlista eller kontakta mig och be mig radera dina uppgifter.


Kontaktuppgifter
Om du har några frågor kontakta mig gärna på therese@lifebalancecoloma.se



Meddela mig om du vill bli borttagen från min e-postlista eller om du vill att jag raderar dina uppgifter. Annars avser jag att du godtar mitt sätt att handskas med dina personuppgifter.


TACK för din uppmärksamhet!


Med vänlig hälsning,



Therese Coloma Johansson
Ägare av Life Balance Coloma

För mer information om dataskyddsförordningen, GDPR, hänvisar jag till www.datainspektionen.se




Tipsa en vän
< Tillbaka

Therese Coloma Johansson ·  Södertälje · 0709-308 354 · therese@lifebalancecoloma.se · Copyright © Life Balance Coloma 2016. All Rights Reserved.