Vägen till bättre hälsa börjar alltid med ett litet steg...

Svensk, ekologisk och naturlig hudvård

Välkommen vinter! - Men förfrys inte din hy!!
07-jan-2016

Hej!

Helt plötsligt kom vintern med besked! I skrivande stund skiner solen och tempmätaren står på -15 grader. Det är nu extra viktigt att ta hand om din hy så att den inte förfryser! Ett tips är att inte duscha på morgonen och inte heller tvätta dig i ansiktet med vatten. Ska du ut i denna kyla så rekommenderar jag att just nu endast använda en ansiktsolja - inget vatten! Vatten fryser och torkar ut din hy! Rosenvattnet kan du använda på kvällen efter rengöringen och alltid en fuktkräm efter. Dagar då det inte är lika många minusgrader ute går det bra att använda rosenvattnet även på morgonen.


Just nu rekommenderar jag "Vitaminkräm natt " på kvällen. Den passar alla hudtyper och är speciellt värdefull för hud i behov av extra fukt och näring. Den absorberas lätt och gör huden sammetslen och den är rik på fuktighetsbevarande ämnen, karoten och vitamin C och E.
Vitaminkräm natt 50 ml.
Ordinarie pris: 355 kr.

 

Som komplement till nattkrämen kan jag också rekommendera ett lyxigt serum samt den alltid fantastiska morotsoljan. Läs mer om dem här:

C-vitaminserum med rosenrot 20 ml
Ordinarie pris: 450 kr - Just nu: 225 kr (gäller så långt lagret räcker).


Ett djupverkande serum som ger en energikick till hyn - den är stabiliserande med sitt C-vitamin som stärker hudens immunförsvar och vitaliserande med sin rosenrot som piggar upp hudens humör och spänst. Huden återfår och bibehåller sin spänst och lyster. Det lyxigaste vi har och du lägger den under din nattkräm efter kvällsrengöringen. Använd som en kur under flera veckor.
Morotsolja 30 ml
Ordinarie pris: 330 kr.

Den alltid så populära morotsoljan som är så underbart skön och ger huden näring och en fräsch lyster. Kan användas både dag och kväll. Ger fin lyster till torr, trött och blek hud och du kan blanda den med nattkrämen eller dagkrämen eller ha den helt för sig själv (kalla dagar blandar du den inte, utan använder endast oljan).  Absorberas snabbt och har en bas av näringsrika oljor från avokado, solrosor och vetegroddar, rik på karoten och E-vitamin. En favorit för många!
Varmt välkommen med dina frågor eller beställning: therese@lifebalancecoloma.se
Jag skickar fraktfritt inom Sverige och fakturerar med 10 dagars netto.


Glöm inte att även ta hand om din kropp:
Just nu har vi kampanj på Body Oil och Body Cream samt Self Tan. Läs mer här.      Tipsa en vän
< Tillbaka

Therese Coloma Johansson ·  Södertälje · 0709-308 354 · therese@lifebalancecoloma.se · Copyright © Life Balance Coloma 2016. All Rights Reserved.