Svensk, ekologisk och naturlig hudvård

Naturlig hudvård för män

 

Män har liksom kvinnor olika hudtyper. Generellt har många män en något grövre hud och ofta med en hög talgproduktion men det är också vanligt med torr hud som lätt blir fnasig. Även känslig hud förekommer hos män. Rakning kan ge små mikroskador och många rakprodukter har uttorkande och ibland irriterande effekt på huden.

 

 

Rosenseriens produkter ger skön hudvård för både ansikte och kropp med en väl avvägd balans av vitaminer, mineraler, proteiner, spårämnen och antioxidanter. Vi har vår tillverkning i Sverige vilket ger oss möjlighet att ständigt övervaka att våra produkter lever upp till våra högt ställda kvalitetskrav.

 

Produkterna är 100 % naturliga och till största del tillverkade av ekologiskt certifierade råvaror. De flesta produkterna är miljömärkta av Svanen som en ytterligare garanti för att produkterna uppfyller högt ställda miljö-, hälso- och kvalitetskrav.

 

Rosenserien har aldrig testat några produkter på djur. Vi använder istället allergivänliga ingredienser och testar på frivilliga människor.

 

 

"Äntligen finns naturlig hudvård för män som har den känsla, doft och kvalitet som jag efterfrågar"

 

Tony Irving har provat många olika hudvårdsprodukter och gjort skönhetsbehandlingar med både fillers, botox mm. För några år sedan testade han Rosenserien och upptäckte att hans hud mådde så mycket bättre av dessa naturliga produkter. Tony kontaktade då Carina Swartz (Rosenseriens VD) och frågade om hon var intresserad av ett samarbete.

 

Tony har medverkat i framtagningen av Rosenseriens nya herrserie, i allt från funktion och känsla till förpackningarnas utseende och storlek.  De har resulterat i fem produkter som både Tony och Rosenserien är mycket stolta och nöjda med.

 

Vad gäller innehåll så har den nya herrserien samma produktfilosofi som övriga produkter; 100% naturligt innehåll, ekologiskt odlade råvaror, aloe vera gelé och kinesiskt grönt te som bas. Herrprodukterna innehåller även växter vanliga inom folkmedicin t ex trollhassel, arganolja och parakrasse.

Therese Coloma Johansson ·  Södertälje · 0709-308 354 · therese@lifebalancecoloma.se · Copyright © Life Balance Coloma 2016. All Rights Reserved.