Vägen till bättre hälsa börjar alltid med ett litet steg...

Svensk, ekologisk och naturlig hudvård

Om Life Balance Coloma

 • ◊ Therese

  Jag brinner för att sprida ekologisk och naturlig hudvård. När du förstår skillnaden på naturliga produkter utan kemikalier och utan syntetisk framställning och när du känner/märker skillnaden på huden är valet inte svårt.

  Det finns flera bra och naturliga märken att välja på idag, men väldigt få helt utan tillsatser. Därför är valet inte svårt för mig – Jag väljer Rosenserien, en svensk, ekologisk och naturlig hudvårdsserie till hela familjen som jag har använt sedan 2010!

  Du kan läsa mer om alla produkter samt handla direkt på min hemsida. Välkommen till min Webshop!

 • ◊ Historia

  Life Balance Coloma startades år 2009 av mig; Therese Coloma Johansson.

  Då erbjöd jag kurser, workshops och yogaresor i Medicinsk Yoga/MediYoga, Migränyoga, Hormonyoga och Rehabiliteringsyoga. Parallellt med detta arbetade jag också med chakraflödesmassage och personliga konsultationer.

  2011 blev jag återförsäljare till Rosenserien och har sedan dess sålt denna sköna produkt.

 • ◊ Nutid

  I dag är jag säljcoach för Rosenserien.

  Detta innebär att jag dels arbetar med privatkunder men även med återförsäljare, håller i utbildningar samt arbetar nära Rosenseriens ledning.

  Jag har tagit en paus från MediYogan och har för närvarande inga yogakurser, konsultationer eller massage att erbjuda.

 • ◊ Vision

  Visionen är att sprida det Ekologiska budskapet inom naturlig hudvård och att öka medvetenheten hos den enskilda människan.

  Vad vi äter, vad vi använder för krämer och hudvårdsprodukter, hur vi agerar och reagerar – allt detta är viktigt för vi och vår miljö ska må bra.

  Att öka medvetenheten hos människor för att göra bra val i livet – allt hänger ihop och vi kan alla bidra till att göra livet och världen lite bättre varje dag med medvetna val.

 • ◊ Tidigare erfarenheter inom arbetslivet samt utbildning

  Jag har tidigare arbetat inom handel och butik, med kliniska studier inom läkemedelsföretaget AstraZeneca i Södertälje, som administrativ konsult samt flera år inom service- och resebranschen både utomlands och i Sverige.

  2009 skolade jag om mig och började läsa basmedicin på Axelsons Institut i Stockholm samt en utbildning på Institutet för Medicinsk Yoga i Stockholm till lärare och terapeut i Medicinsk Yoga. Våren 2011 var jag helt klar med min utbildning och därefter har jag dessutom gått kurser och vidareutbildningar i bl.a. Ayurveda, yogisk chakraflödesmassage, instruktör i Migränyoga, MediYoga och cancer, MediYoga för det kvinnliga hormonsystemet, binjureyoga, MIMY-instruktör (MIMY= Mindfulness och MediYoga).

  Jag är också utbildad inom naturlig hudvård internt inom Rosenserien där jag också gått produkt- och säljutbildningar, säljcoachutbildning och nu även en ledarskapsutbildning inom MT-gruppen där man arbetar enligt SMARTA-modellen.

Therese Coloma Johansson

Therese Coloma Johansson ·  Södertälje · 0709-308 354 · therese@lifebalancecoloma.se · Copyright © Life Balance Coloma 2016. All Rights Reserved.