Svensk, ekologisk och naturlig hudvård

Sortiment - Rosenserien

Rengöring
Fukt
Näring
Kropp
Man
Kampanjprodukter!
Reseförpackningar
Rosenseriens ingredienser

Ekologisk och naturlig hudvård för hela familjen

Rosenseriens produkter hjälper huden effektivt att återhämta, skydda och förnya sig på naturlig väg, med minsta möjliga miljöpåverkan. Basen i produkterna är aloe vera, kinesiskt grönt te och kallpressade vegetabiliska oljor. Det gör dem skonsamma och dryga.

 

Rosenseriens produkter ger skön hudvård för både ansikte och kropp med en väl avvägd balans av vitaminer, mineraler, proteiner, spårämnen och antioxidanter. Innehållet är 100 % naturligt och till största del tillverkade av ekologiskt certifierade råvaror.

 

Aloe veran som används är certifierad ekologisk och rättvisemärkt. Alla växter och örter som används kommer från ekologiska odlingar. Det innebär att växterna inte besprutas med kemikalier eller konstgödslas.

 

Rosenserien har valt råvaror som är kända för att inte vara allergiframkallande. För att garantera hållbarheten används C- och E-vitaminer samt naturliga salter. Produkterna har aldrig testats på djur utan Rosenserien använder istället allergivänliga ingredienser och testar på frivilliga människor.

Nyhet - Naturlig hudvård för män

 

"Äntligen finns naturlig hudvård som har känslan, doften och kvaliteten som jag efterfrågar" berättar Tony Irving.  Tony kontaktade 2013 Rosenserien och frågade om de kunde ta fram även ekologiska produkter för män ...

 

Therese Coloma Johansson ·  Södertälje · 0709-308 354 · therese@lifebalancecoloma.se · Copyright © Life Balance Coloma 2016. All Rights Reserved.